Motor

Marc Coma es manté segon al Ral·li del Marroc

El francès Cyril Despres és el nou líder de la general de motos del Ral·li del Marroc després de guanyar la segona etapa, avui, de 315 quilòmetres cronometrats, per davant del català Marc Coma (KTM), que conserva el segon lloc, ara a 37 segons del cap de la cursa.

Actualitzat
El francès Cyril Despres (KTM) s'ha imposat en l'etapa més llarga del Ral·li del Marroc amb un temps de 3 hores, 34 minuts i 14 segons, i ha acabat amb un marge de 1:45 sobre Marc Coma (KTM) i de 3:11 pel que fa a Hélder Rodrigues (Honda), a qui ha fet perdre el liderat.

Rodrigues ha hagut de sortir primer d'inici, obrint pista davant de Coma i Despres. Tots tres pilots s'han agrupat al voltant del quilòmetre 100 i han completat junts la resta del recorregut. Al final, Despres s'ha imposat seguit per Coma i Rodrigues. El francès mana ara a la general amb una renda de 37 segons sobre Coma i de 51 sobre el portuguès d'Honda.

"Ha estat un dia positiu, perquè hem provat unes petites modificacions en la moto i m'he sentit molt còmode. Encara ens queda molt ral·li, però les sensacions són bones, i això és el més important en aquesta cursa", ha observat Coma en declaracions difoses pel seu equip.

El castellonenc Joan Barreda (Husqvarna) es manté en el quart lloc de la general després d'acabar a 3:26. "Avui m'he despistat al principi i he hagut d'anar recuperant temps durant tota l'etapa, però havia de mantenir una mica de marge de seguretat per evitar riscos", ha explicat.

Un altre català, Joan Pedrero, company de Marc Coma, va acabar onzè a 12:17 i en la general se situa setè, a 26:10.

Demà es disputarà la tercera etapa, de 357 quilòmetres, 291 dels quals són cronometrats.
Anar al contingut