Futbol sala

Marc Carmona: "Quan et tallen el cap, sempre penses que podien fer-ho de forma diferent"

L'encara entrenador del Barça ha mostrat en roda de premsa la seva decepció arran de la decisió del club de donar per tancada la seva etapa al capdavant de l'equip

Actualitzat

Marc Carmona, entrenador del FC Barcelona Lassa fins a final de temporada, s'ha mostrat decebut en la roda de premsa posterior a l'últim partit de la final de la Lliga pel seu final d'etapa al club. Després de cedir el títol davant del Movistar Inter, el tècnic blaugrana durant els últims 11 anys ha expressat la seva decepció per la situació que està vivint.

"Quan et tallen el cap, sempre penses que podien fer-ho de forma diferent, sempre. És la primera vegada que m'ha passat després de 22 anys d'entrenar. M'ha passat a casa meva, al meu club, a la meva ciutat, al club que estimo. Estic decebut que m'hagin tallat el cap", ha afirmat Carmona.

"És la primera vegada a la meva vida que no acabaré un contracte i m'ha de passar just aquí, què hi farem. Encara no sé què faré l'any vinent. Pot ser que segueixi entrenant, pot ser que no, pot ser que accepti l'oferta del club". El substitut de Marc Carmona serà l'entrenador del filial Andreu Plaza. L'encara entrenador barcelonista té contracte fins al 2017. El club li ha ofert assumir noves responsabilitats però ell no té clar acceptar aquesta oferta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut