Diego Armando Maradona saludant l'afició
Futbol

Maradona torna a fer-se càrrec del Gimnasia y Esgrima dos dies després d'haver renunciat

El tècnic argentí ha aconseguit que els dos candidats a la presidència es comprometessin a mantenir Gabriel Pellegrino, l'actual mandatari, a la directiva

Actualitzat

Diego Armando Maradona torna a ser tècnic del Gimnasia y Esgrima de La Plata, tan sols dos dies després d'haver renunciat al càrrec. Les reaccions que va provocar l'anunci de la seva marxa han fet recapacitar l'astre argentí, que continuarà salvant del descens el popular equip conegut com "el Lobo".

El cop sobre la taula de Maradona ha aconseguit que els dos candidats a les eleccions per a la presidència del club es comprometin a mantenir a la directiva entrant Gabriel Pellegrino, màxim mandatari actual de Gimnasia i principal valedor de Maradona a l'entitat. La reacció de l'afició demanant a Maradona que no marxés també ha influït en el canvi de postura.  

"Em causa molta felicitat poder dir que continuo sent director tècnic del Gimnasia i Esgrima La Plata. Vull donar les gràcies als seguidors d'"el Lobo" i als jugadors, perquè entre tots nosaltres hem aconseguit finalment la unitat política del club", ha escrit Maradona al seu compte d'Instagram.

 

Anar al contingut