Maradona seguirà a la banqueta del Gimnasia y Esgrima fins al 2021
FUTBOL INTERNACIONAL

Maradona seguirà un any més al Gimnasia y Esgrima

Després d'una salvació als despatxos i d'un llarg estira-i-arronsa, el Pelusa entrenarà el Lobo fins al desembre del 2021

Redacció Esport3Actualitzat

Diego Armando Maradona seguirà al capdavant de la banqueta del Gimnasia y Esgrima. Si tot va bé, hi seurà, com a mínim, fins al desembre del 2021. Així ho anunciat aquest dimecres el club de La Plata. Ha estat pràcticament un autoregal, perquè justament avui l'entitat celebra els seus 133 anys d'història.

 

Maradona tindrà l'oportunitat de començar de zero un nou projecte. L'ídol argentí va agafar les regnes del Lobo el setembre de l'any passat, i va aconseguir el 43% dels punts en joc, amb set victòries, cinc empats i vuit derrotes. Un balanç insuficient per rescatar les urgències classificatòries de l'equip, tot i que la suspensió del campionat per la crisi del coronavirus i, posteriorment, dels descensos, va fer que l'equip es quedés a l'elit del futbol argentí.

La renovació del Diego pel Gimnasia va estar a punt de trencar-se ahir, quan l'entrenador va rebutjar la renovació perquè el club li oferia el mateix sou. Finalment, les parts han arribat a un acord. La història de Maradona amb el Gimnasia és convulsa, ja que en aquest temps també va arribar a presentar la renúncia per desacords amb la directiva, tot i que dos dies més tard va tornar al càrrec. Comença una etapa nova i així ha reaccionat "el 10" al seu compte d'Instagram.

:

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut