Diego Armando Maradona ocupa un càrrec a la FIFA i és molt pròxim al president, Gianni Infantino (Reuters)
Barça

Maradona: "La sanció a Messi em sembla que és terrible. Parlaré amb Infantino"

L'exfutbolista argentí, que ara treballa a la FIFA, creu que el càstig de quatre partits és excessiu i es reunirà amb el president, Gianni Infantino, per intentar canviar les coses

Joan CaubetActualitzat

Diego Armando Maradona, que ara treballa per la màxima institució del futbol internacional, la FIFA, s'ha volgut pronunciar durant una intervenció a Radio Rivadavia sobre el que li ha semblat la sanció a Leo Messi pels insults a un dels àrbitres en el partit contra Xile. L'exfutbolista argentí, ara mà dreta de Giani Infantino, ha assegurat: "parlaré amb ell, em sembla que és terrible. Quatre partits és moltíssim. Encara que les paraules de Messi siguin molt fortes, em sembla que es pot canviar".

"Messi sap que té una càmera, m'estranya, perquè és un noi sensacional que no es queixa de res, s'entrena. És un tipus correcte. És un osset de peluix amb els companys, amb tots. Cal estar dins d'un vestuari o d'un entrenament per saber si és un acte reflex, no ho sé. Jo ho comparo amb el cop de cap de Zidane a Materazzi", ha explicat Maradona.

Respecte a la seva comunicació amb l'astre argentí, Maradona ha assegurat que "és més fàcil parlar amb Macri (el president de l'Argentina, amb qui té una disputa) que amb Leo". L'exfutbolista ha comentat que "li vaig trucar diverses vegades per coses que tenim en comú i no vaig rebre cap resposta".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut