Futbol

Mapi León i Dani Alves, protagonistes d'un vídeo en el Dia contra l'LGTBI-fòbia

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dimarts se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia, i el Barça també ha volgut contribuir a lluitar contra aquestes conductes discriminatòries. I ho ha fet a través dels rostres de dos esportistes de màxim nivell: Mapi León i Dani Alves.

El vídeo està creat a partir d'unes entrevistes fetes als dos futbolistes en què envien un missatge a les persones que pateixen discriminacions per la seva orientació sexual.

Mapi León diu: "A aquestes persones els diria que no estan soles, que som molts del col·lectiu els que estem lluitant cada dia per fer aquestes crides de suport."

I afegeix: "Jo no em fico amb ningú perquè és diferent a mi. Al final, la gent que tenim aquest tipus de visibilitat i mitjans hem de fer aquestes petites coses. És meravellós que des del FC Barcelona es pugui donar aquest tipus de missatges."

En la mateixa línia s'expressa el brasiler Dani Alves, qui advoca per tenir "més respecte" entre les persones: "Vivim en un món on hem de practicar més respecte, més amor. Que cadascú respecti l'espai de l'altre, no vulguem envair l'espai aliè."

Aquest vídeo es fa públic en el Mes Europeu de la Diversitat, en què el Barcelona està organitzant diferents activitats a favor de la construcció d'un club divers.

Una d'aquestes activitats són les xerrades sobre l'esport i les persones LGTBI que Joan Miró, president de l'organització Panteres Grogues, ofereix als membres dels cossos tècnics formatius de les seccions d'handbol, bàsquet, hoquei patins i futbol sala, així com a l'equip educatiu de la Masia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut