Espanyol

Mao Ye: "L'Espanyol no està a la venda"

El conseller delegat de l'Espanyol, Mao Ye, ha reiterat que el club no està a la venda i que disposen de recursos per fitxar en el mercat d'hivern

Imma Casares FerreiroActualitzat

És una de les notícies més recurrents dels últims temps en clau blanc-i-blava. Els rumors sobre la venda del club es multipliquen. A finals d'agost, el president i màxim accionista de l'Espanyol, durant la seva visita a Barcelona, ja va ser taxatiu amb un rotund: "L'Espanyol mai ha estat a la venda". Aquest dimarts ha estat el conseller delegat, Mao Ye, qui ha reiterat les paraules de Chen Yansheng:

"Fa un any que esmorzem amb aquests rumors. Nosaltres estem igual, resolent els problemes del dia a dia i, sobretot, ara centrats en el mercat d'hivern. El president ja ho va deixar clar, en aquests mesos no s'ha canviat la postura. El club no està a la venda."

Focalitzats, ara sí, en el mercat d'hivern, Mao Ye ha donat un missatge positiu:

"Som conscients que hi ha posicions a reforçar; aquest any, amb l'aturada del Mundial, tenim més temps per treballar-hi i destinarem tots els recursos possibles a reforçar l'equip amb jugadors que ens ajudin a fer un pas endavant. Jo no parlo de quantitat de jugadors, però sí de qualitat. Els jugadors que arribin seran de qualitat i els demanarem que ajudin l'equip a millorar."

Mao Ye no ha especificat quines són les posicions a reforçar: "Jo no soc tècnic, però em consta que fa temps que hi treballen i que seran bons jugadors", ha conclòs el conseller delegat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut