Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Espanyol

Mao Ye: "Ens hem reunit amb la RFEF per parlar dels darrers arbitratges"

El conseller delegat de l'Espanyol demana que tots els arbitratges segueixin el mateix criteri per a tots els equips; El CEO també ha parlat de la polèmica oberta per la campanya de Turisme de la Generalitat

Redacció Esport3Actualitzat

El conseller delegat del RCD Espanyol, Mao Ye, ha visitat el "21", on ha comentat tota l'actualitat de l'entitat espanyolista.

Fitxatges

"Hem tractat els mercats d'estiu i hivern com a mercat únic, ja que ha estat un mercat diferent a causa de l'aturada pel Mundial. Hem intentat aportar el màxim de recursos possibles amb la voluntat de millorar la parcel·la esportiva. La sortida de Raúl de Tomás va alliberar diners, però al sortir en l'últim instant ens va condicionar el mercat d'estiu."

Venda del Club

"Rumors, només són rumors. Nosaltres hem de demostrar estar sempre presents, la nostra feina és ser-hi i aportar recursos. I sempre ho hem fet."

Diego Martínez

"Diego s'ha adaptat a les necessitats del club i s'ha de reconèixer l'esforç destinat a l'àrea esportiva. Diego ho ha fet amb els recursos de què disposava i, després del mercat d'hivern, més. La feina que es va fer a l'estiu va ser molt condicionada per les circumstàncies. S'ha de lluitar fins a l'últim minut, l'últim partit, com fa l'equip."

El tracte arbitral

"Ens hem reunit amb la la federació. Hem tingut converses per mirar d'entendre els criteris a l'hora d'arbitrar les jugades. No ha estat una queixa, només els hem dit que volem que tinguin el mateix criteri que la resta dels clubs. Estem proactius i oberts a parlar amb els àrbitres al final dels partits per entendre les seves decisions. Queda clar que estem fent aquesta feina sense fer gaire soroll."

 

La campanya publicitària de la Generalitat

"Entenem que la Generalitat vulgui promocionar Catalunya, però crec que la diversitat és el valor més important de Catalunya per obrir-se al món. De vegades es pot fer tot més fàcil. Nosaltres, el 2022, vam col·laborar amb més de 200 entitats de Catalunya. Al final no hem de confondre el que és riquesa i el que és pobresa. Si diem que només hi ha una cosa, és que som molt pobres... No és cert que hi hagi cap incompatibilitat perquè lluïm publicitat de la Riviera Maya i de Cancun. Fa més de 10 anys que treballem amb ells. Som un club històric a Catalunya i tenim molt a promocionar, no només a la Xina, tenim altres mercats estratègics."

Impugnació del derbi del Camp Nou

"Seguirem el recorregut judicial, però considerem que hi ha prou recorregut dins de la justícia esportiva i no cal arribar a la justícia ordinària. Esgotarem el camí."

Femení i futbol base

"Els resultats d'aquest cap de setmana no han estat bons. En l'equip femení hem fet canvis i des del club mantenim l'aposta. Hem fet un reset per tornar a construir aquesta base per tornar a la Primera Divisió, però hem de donar temps als professionals, ja que només porten mitja temporada. En el futbol base tenim gent amb l'ADN perico, però estem oberts a portar tot tipus de reforços per millorar."

Portaveu del club i la nova ciutat esportiva

"El club continua treballant en la ubicació de la nova ciutat esportiva que complementaria la ja existent, la Dani Jarque. I també continuem treballant en la incorporació d'un portaveu del club. Joan Collet és el nostre expresident i ja hi recorrem per assistir a nombrosos actes."

Cap on va l'Espanyol del futur

"Objectius concrets? Com fa Diego Martínez: Lluitar cada partit. Però més que pensar en el futur s'ha de valorar el present. El futur no depèn de jugadors i tècnics. Depèn dels seguidors, i dels periodistes. L'Espanyol del futur l'estem construint entre tots."

Mira aquí l'entrevista sencera de Mao Ye al "21":

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut