Manuel Neuer, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Manuel Neuer és el millor porter del món, segons una votació organitzada per "France Football"

L'alemany del Bayern de Munic ha estat l'escollit per davant de l'italià Gianluigi Buffon (Juventus) i el belga Thibaut Courtois (Chelsea)

Actualitzat

L'alemany Manuel Neuer (Bayern de Munic) ha estat escollit com el millor porter del món per davant de l'italià Gianluigi Buffon (Juventus) i el belga Thibaut Courtois (Chelsea), segons una votació organitzada per la revista francesa "France Football".

La prestigiosa publicació francesa ha preguntat a cinc grans porters del passat, entre ells l'espanyol Santiago Cañizares, sobre qui és el millor porter del món. A més de l'exmadridista, el francès Lionel Letizi, l'alemany Sepp Maier, l'australià Mark Schwarzer i l'italià Francesco Toldo han coincidit a escollir Neuer com el millor porter.

A les portes del podi es queden, empatats, el francès del Tottenham Hugo Lloris i l'eslovè de l'Atlètic de Madrid Jan Oblak. Els segueixen el costa-riqueny del Reial Madrid Keylor Navas, l'espanyol del Manchester United David de Gea, l'alemany del FC Barcelona Marc-André Ter Stegen i l'eslovè de l'Inter de Milà Samir Handanovic.

Pels cinc membres del jurat, Neuer és el més sòlid dels porters. Cañizares el considera "el més complet", Letizi creu que és "el porter ideal", Maier que és "el prototip de porter modern", Schwarzer el situa "en una categoria a part" i Toldo el situa com el millor representant "de l'escola nord-europea".

Anar al contingut