Tour de França

Manuel Beltrán, positiu per EPO, es converteix en el primer cas de dopatge del Tour 08

Primer cas de dòping al Tour. L'ha avançat el diari "L'Équipe" i l'ha confirmat l'organització: l'espanyol Manuel Beltrán va donar positiu per EPO en la primera etapa de la ronda francesa, a Brest. Beltrán, de 37 anys, pertany al Liquigas i formava part dels corredors sotmesos a un seguiment especial per part de l'Agència Francesa de Lluita contra el Dòping perquè en els controls sanguinis previs al Tour ja havia ofert uns nivells anormals. Després de saltar la notícia, el corredor ha estat detingut i expulsat de la prova, mentre que el seu equip, de moment, es manté en la competició.

Actualitzat

Ara, el ciclista, excompany de Lance Armstrong, haurà de presentar al·legacions i reclamar l'anàlisi de la mostra B. Com a primera reacció, la direcció de la Vuelta ja ha dit que, si es confirma el positiu, acabarà rebutjant la participació del Liquigas, en principi convidat a l'edició d'aquest any.

Luis León Sánchez venç la setena etapa

La nota positiva de la jornada ha estat el triomf de Luis León Sánchez en la setena etapa del Tour, entre Brioude i Aurillac, amb dos ports de segona categoria i 159 quilòmetres de recorregut. El corredor murcià ha creuat la línia d'arribada per davant de Stefan Schumacher, en una jornada marcada per la boira al pas de Peyrol. El líder del Tour continua sent Kim Kirchen. La de León Sánchez és la segona victòria del Caisse d'Épargne en aquesta edició de la ronda francesa, després de l'aconseguida per Valverde en la primera etapa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut