Futbol

El porter Manolo Reina s'acomiada del Nàstic de Tarragona per anar al Mallorca i Abraham Minero firma per 2 anys

El porter titular de les quatre últimes temporades se'n va al Mallorca, de Segona B, que entrena l'extècnic grana Vicente Moreno. Abraham Minero arriba per reforçar la banda esquerra

Actualitzat

El porter Manolo Reina ha anunciat en la roda de premsa de comiat del Nàstic de Tarragona que se'n va al Mallorca que entrena l'extècnic grana Vicente Moreno, i que la propera temporada jugarà a Segona B. Al titular indiscutible de les últimes quatre temporades a la porteria grana li quedava encara un any més de contracte, però davant de la ferma decisió de marxar, el club ha decidit acceptar-la. Ara, el club tarragoní haurà de buscar un altre porter per fer parella amb Stolen Dimitrievski.

Pel que fa als fitxatges, el club de Tarragona ha fet oficial l'arribada del jugador de banda esquerra (tant pot fer de lateral com d'interior) Abraham Minero. Procedent del Llevant Unió Esportiva, Minero ha firmat un contracte de dues temporades. Nascut a Granollers fa 31 anys, el lateral ha passat pel Sant Andreu, el Barça B, el Saragossa, l'Eibar i el Llevant abans d'arribar al Nàstic. Després de Maikel Mesa, és el segon reforç dels grana d'aquest estiu.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut