El Palau pot aconseguir demà un triplet històric (@palauplegamans)
Copa de la Reina

Manlleu i Palau jugaran la final després d'eliminar Voltregà i Cerdanyola

El Manlleu s'ha mostrat molt segur en la seva golejada al Voltregà (6-0), mentre que el Palau ha arribat a patir davant d'un Cerdanyola molt lluitador (4-3)

Imma PedemonteActualitzat

La Copa de la Reina d'hoquei sobre patins ja té finalistes. Seran el Magic Studio Manlleu i el Generali Palau, demà a les 11.00, en directe per Esport3.

El Manlleu ha tingut una semifinal força plàcida. Teresa Bernadas ha aturat molt a la porteria del Voltregà, però no ha estat prou, amb una Cristina Barceló que ha hagut de jugar amb una màscara protectora per tenir el nas trencat, i una Laura Barcons que ha estat un parell de dies aïllada, amb tos i una mica de febre. Tot plegat ha tret força a les de Sant Hipòlit i ha donat empenta i seguretat a l'equip de Manlleu, que ha plantejat un partit molt ofensiu i atrevit. Dos gols d'Anna Casaramona, dos més de Peke Díez i els d'Ona Castellví i Maria Anglada han portat fins a un marcador de 6 a 0. Últim matx de Teresa Barnadas i Cristina Barceló, que es retiren.

La segona semifinal ha tingut més emoció. El Palau, campió de la lliga i la Champions, ha obert el marcador, a través d'Aina Florenza, però un Cerdanyola molt ben plantat, liderat per Adriana Guitiérrez, s'ha posat per davant abans del descans, gràcies a Gemma Solé, de penal, i a Joana Xicota. La golejadora del Palau, però, ha entrat en acció i primer de falta directa i després de jugada ha posat el Palau fins el 4 a 2 que els retornava la calma perduda minuts abans. El 4 a 3 d'Adriana Gutierrez no ha estat suficient per portar l'equip de Carles Marín a la final. Demà el triplet és possible per al Palau.