Els integrants del Manlleu, líder de Primera i equip de l'OK Lliga la temporada que ve. (Foto: www.cpmanlleu.cat)
Hoquei patins

Manlleu i Mataró pugen a l'OK Lliga quan falten dues jornades per al final

Encara falten dues jornades per al final de la Primera Divisió d'hoquei patins, però Manlleu, Mataró i Alcoi ja tenen assegurat l'ascens a l'OK Lliga. Les victòries dels primers classificats combinats amb la derrota del Shum Maçanet, l'únic equip que encara els podia atrapar, fa que ja es coneguin les tres places d'ascens.

Actualitzat

Encara falten dues jornades per al final de la Primera Divisió d'hoquei patins, però Manlleu, Mataró i Alcoi ja tenen assegurat l'ascens a l'Ok Lliga. Les victòries dels primers classificats combinats amb la derrota del Shum Maçanet, l'únic equip que encara els podia atrapar, fa que ja es coneguin les tres places d'ascens.

El Club Patí Manlleu, el líder de la categoria, no va fallar a la pista de l'Areces (2-6), amb dos gols d'Aleix Prims, un del veterà Lluís Teixidó i els dos últims de Jaume Farrés quan l'equip asturià pressionava. L'ascens del Manlleu implica que Osona tindrà la temporada que ve tres equips a la màxima categoria de l'hoquei estatal.

El Club Hoquei Mataró torna a l'OK Lliga cinc anys després d'haver-ne hagut de baixar quan es va decidir reduir el nombre d'equips participants. els maresmencs van superar sense complicacions el Sant Cugat (5-2), amb gols per partida doble d'Aniol Mangas i Eric Florenza. El triplet d'ascendits el completa l'Enrile PAS Alcoi, que va guanyar al filial del Barça (3-4) i retorna així a la màxima categoria un any després d'haver baixat.

Anar al contingut