Les jugadores del Manlleu seran les amfitriones de la pròxima "final four"
Hoquei patins

Manlleu acollirà la "final four" de l'Eurolliga femenina d'hoquei patins

A més de l'equip amfitrió, Voltregà, Palau de Plegamans i Iserlohn completen una llista de participants amb forta presència catalana

Joan FerranActualitzat

Les pròximes campiones d'Europa d'hoquei patins es proclamaran a Manlleu, que acollirà la "final four" de l'Eurolliga, els dies 16 i 17 de març. Així ho ha decidit la CERS davant la proliferació d'equips catalans a la competició: Manlleu, Voltregà i Palau de Plegamans lluitaran amb l'Iserlohn alemany per succeir en el palmarès al Gijón.

De tots, el Voltregà és el més experimentat, ja que compta amb cinc títols continentals. L'equip de Sant Hipòlit, que busca ser el més llorejat en solitari a la competició, s'enfrontarà a les semifinals amb l'Iserlohn, que entrena el català Quim Puigvert. A l'altre cantó del quadre, Manlleu i Palau de Plegamans lluitaran per ser a la final.

Manlleu ja va organitzar les fases finals del 2015 i del 2016. La primera va acabar amb el títol per al Benfica, i la segona, amb una final osonenca entre Voltregà i Manlleu que es van endur les blanc-i-blaves.

 

Anar al contingut