Mané ja és un més a Munic (REUTERS)
FUTBOL

Mané ja marca amb un Bayern que no troba a faltar Lewandowski

L'equip bavarès ha passat per sobre de l'Eintracht de Frankfurt (1-6), en el seu primer partit de la temporada a la Bundesliga

El Bayern ha arrencat amb força la temporada 2022-2023 a la Bundesliga. L'equip bavarès ha passat per sobre d'un Eintracht de Frankfurt que ha estat un espectador de luxe sobre la gespa. Els d'Oliver Glasner han vist com el Bayern no trobava a faltar, en cap moment, els gols de Lewandowski i com Mané ja és un més a l'equip de Nagelsmann. De fet, al davanter només li han calgut 28 minuts per enviar una pilota al fons de la porteria, després d'un gran cop de cap a centrada de Gnabry.

Kimmich, que obria la llauna, Pavard, Musiala, amb dos gols, i Gnabry també s'unien al recital d'aquesta primera jornada del campionat de lliga alemany. A l'altra banda, un Eintracht que només aconseguia marcar el gol de l'honor al minut 64, obra de Kolo, que aprofitava un error de Neuer.

Mané ja il·lusiona

A més d'anotar el tercer gol de la nit a Frankfurt, Mané va posar-se a la butxaca la seva nova afició fent d'animador. El senegalès s'acostava, juntament amb els seus companys, fins a la zona on estaven situats els aficionats del Bayern al Deustche Bank Park per celebrar la victòria en l'estrena a la Bundesliga. Però, mentre els seus companys aplaudien els fans des de la gespa, Mané s'enfilava a la grada i agafava un megàfon per encendre una mica més la festa. Alegria a la gespa i a la grada.