Frenkie de Jong es va incorporar als entrenaments del Barça dilluns passat (fcbarcelona.cat
Frenkie de Jong es va incorporar als entrenaments del Barça dilluns passat (fcbarcelona.cat
Barça

Manchester United i Barça acorden a Barcelona el traspàs de Frenkie de Jong

A falta del vistiplau del jugador, els dos clubs han establert el cost de traspàs en 85 milions d'euros, entre conceptes fixos i variables

Redacció Esport3Actualitzat

L'acord entre Barça i Manchester United per Frenkie de Jong està pràcticament tancat, a falta de petits serrells. Segons ha desvelat Oriol Domènech al programa "Onze", els dos clubs haurien fixat el total del traspàs en 85 milions d'euros, entre conceptes fixos i variables. Falta, però, una part important perquè l'operació cristal·litzi: el vistiplau del jugador.

 

 

Dos dels màxims dirigents del Manchester United van viatjar a Barcelona per negociar el traspàs de Frankie de Jong. Unes imatges del canal de Twitch Jijantes van enxampar alguns directius dels dos clubs sortint d'un restaurant proper al Camp Nou.

Richard Arnold, CEO del club anglès, i John Murtough, director de Futbol, van dinar al restaurant El Tritón de Barcelona amb la plana major del Barça. Mateu Alemany, Jordi Cruyff i Rafa Yuste van representar els interessos del club blaugrana en una reunió per negociar el traspàs de De Jong.

Erik ten Hag, nou entrenador del conjunt anglès, vol la seva incorporació al més aviat possible per preparar bé la temporada. Ten Hag ja va tenir De Jong a les seves ordres a l'Ajax i és el principal valedor del seu fitxatge.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut