Futbol

Manchester City i Reial Madrid es juguen un lloc a la fase final de la Champions de Lisboa

L'equip de Pep Guardiola arrenca amb l'avantatge de l'anada (1-2) i el factor camp, mentre que el Reial Madrid, sense Ramos, apel·la a la història

Actualitzat

Després de gairebé quatre mesos d'espera, torna la Champions allà mateix on es va quedar: a la meitat dels partits de tornada dels vuitens de final. Aquest divendres, un Manchester City-Reial Madrid i un Juventus-Olympique de Lió, tots dos a les nou del vespre.                . 

Tot i l'esperançador 1-2 del partit d'anada, ningú s'ho creu, a Manchester, que la feina ja estigui feta. Pep Guardiola ha mentalitzat els seus jugadors que els caldrà estar al màxim nivell davant un Reial Madrid que ha mantingut una estadística gairebé perfecta des de la tornada a la competició. Numèricament, tampoc li ha anat malament al City, excepció feta de la derrota davant l'Arsenal a les semifinals de la Cup. 

Tots dos equips presenten una baixa de pes: el City no podrà comptar amb el "Kun" Agüero, lesionat, però el Madrid tampoc disposarà del capità Sergio Ramos per sanció, tot i que el capità blanc ha viatjat per fer pinya amb l'equip. En canvi, s'ha quedat a casa, tot i que estava disponible, Gareth Bale, que no compta per Zinédine Zidane. 

La Juve també busca la remuntada

Igual que el Reial Madrid, la Juventus també està obligada a remuntar un resultat advers si vol ser a la final a 8 de Lisboa, en el seu cas un 1-0 davant l'Oympique de Lió amb el factor camp a favor.     

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut