Lliga de Campions

Manchester City i Chelsea es disputen el regnat de la Champions a Porto

Els de Pep Guardiola busquen la primera orelluda de la seva història i els "blues" volen el seu segon títol, després del que van conquerir el 2012

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Aquest any, el campió de la Champions serà anglès. El Manchester City i el Chelsea s'enfronten aquest vespre a la final de Porto. Serà la primera final per al City, mentre que Guardiola, que ha confirmat que continuarà al club anglès passi el que passsi, busca la seva tercera orelluda, la primera fora del Barça. El 2012, el Chelsea va guanyar la màxima competició continental. El valencià Mateu Lahoz serà l'àrbitre del partit.

Tocs amb la pilota d'un Guardiola que ha inspeccionat l'estadi Do Dragao, on disputarà una final de Champions deu anys després de l'última, la més que recordada amb el Barça a Wembley. El repte del City és aixecar l'orelluda per primer cop en la seva història.

"Hi haurà moments en què patirem, i haurem d'estar junts. En aquestes fases haurem de saber patir i, quan veiem que podem anar de cara al partit, ho haurem d'aprofitar. Estic més que agraït, soc l'home més feliç del món, ara mateix, pel fet de ser aquí. És un privilegi i un honor."

Sobre el seu futur, el de Santpedor ha deixat clar als micròfons de Movistar que continuarà al City.

Mentre que Gundogan ha donat un ensurt durant l'entrenament, el Chelsea té tots els jugadors disponibles. El conjunt dirigit per Thomas Tuchel va guanyar la màxima competició continental el 2012. El tècnic "blue" s'ha desfet en elogis cap als "citizens" i té plena confiança en les seves opcions.

"Són, segurament, l'equip més fort d'Europa i potser del món. Som aquí per guanyar el trofeu. Segurament no som favorits, però això no canvia res, volem eliminar la diferència i marxar de Porto amb el trofeu."

I, mentrestant, a la ciutat de Porto, una Champions enorme presideix l'avinguda Dos Aliados. Aficionats dels dos equips tenyeixen la ciutat portuguesa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut