Malcom vol tenir més protagonisme en un altre equip
Barça

Malcom vol marxar del Barça, que demana 60 milions d'euros pel seu traspàs

Segons ha avançat el programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, l'agent del futbolista brasiler ha transmès al club blaugrana la seva voluntat de marxar per tenir més minuts en un altre equip

Actualitzat

El representant de Malcom i el FC Barcelona han tingut aquest dimarts a la tarda una reunió per tractar el futur de l'extrem brasiler. Segons ha avançat el programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, l'agent del futbolista ha transmès al club blaugrana la voluntat de marxar per tenir més minuts en un altre equip.

Malcom, que va arribar l'estiu passat al Barça procedent del Girondins de Bordeus per 41 milions d'euros, no ha tingut gaire protagonisme amb Valverde i espera que el club blaugrana li faciliti la sortida. Tot i això, el Barça vol ingressar diners per finançar els nous fitxatges i demana pel seu traspàs 60 milions d'euros, però no descarta una cessió remunerada amb opció de compra al final de temporada.

De moment, l'Arsenal seria el club més interessat en el fitxatge de Malcom, però els "gunners" no es plantegen l'opció d'un traspàs, sinó que prefereixen una cessió amb opció de compra. El Saint-Étienne i l'Everton també han mostrat interès per tenir els serveis del brasiler.

 

Anar al contingut