Malcom es posa a plorar just després d'avançar el Baça contra l'Inter (Reuters)
Barça

Malcom reivindica el seu paper al Barça amb un gol al cap de dos minuts d'entrar al camp

El davanter brasiler, que fins ara ha tingut un paper residual al Barça, canvia la mala imatge que havia ofert a la Copa en la seva estrena a la Champions

Actualitzat

Malcom plorava després de marcar el gol que avançava el Barça a Milà. El davanter brasiler es desfogava així després de convertir-se en l'heroi inesperat d'un partit de màxima exigència a la Champions.

El fitxatge més car de l'estiu canviava així de forma radical la seva aportació a l'equip: Malcom, esperat amb expectació per l'afició després d'una bona pretemporada, va tenir la seva oportunitat a la Copa, però en el partit contra la Cultural Lleonesa va jugar un partit molt fluix. Era el seu primer partit oficial com a titular i va perdre moltes pilotes, a més d'insistir a anar cap al mig quan Valverde li manava que fes el contrari i obrís la banda.

Fins ara, els seus números es limitaven a 115 minuts repartits en 4 partits. Descartat habitual de les convocatòries, contra l'Inter potser hauria vist el partit des de la llotja si no s'hagués descartat a Messi a última hora.

Malcom acabava de sortir al camp quan li va arribar la gran oportunitat, i no la va desaprofitar. Passada en profunditat de Coutinho, finta amb el cos al defensor i rematada creuada amb l'esquerra que Handanovic, que ho havia rebutjat tot fins aleshores, no pot endevinar.

Aquest gol pot donar-li més oportunitats en un Barça on els minuts van molt cars.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut