Lliga de Campions

Mala maror al València en l'estrena a la Champions

Els jugadors es rebel·len contra el propietari del club per l'acomiadament de Marcelino

Actualitzat

La plantilla del València fa ben visible la seva protesta contra el propietari del club, Peter Lim. L'arribada de l'expedició a Londres per jugar contra el Chelsea ha estat marcada per l'absència dels jugadors en la roda de premsa oficial prèvia al partit de Champions, on no ha aparegut cap futbolista al costat de l'entrenador.

A Albert Celades se'l va veure una mica tens i incòmode per aquesta situació. Tot i les preguntes que li han fet sobre la no compareixença dels jugadors, Celades només ha dit que aquest no és un un tema seu, tot i que ha reconegut:

"Queda clar que no és la situació ideal, però és la que és. És una mesura que han pres els jugadors i no tinc gaire més a dir".

Els jugadors protesten d'aquesta manera a les màximes instàncies del club per haver acomiadat Marcelino García Toral, l'anterior entrenador, que els va portar a guanyar la final de la Copa del Rei la temporada passada. La queixa dels jugadors per la marxa de Marcelino ve donada perquè ningú del club els ha donat cap explicació.

De moment, Albert Celades, enmig d'una situació molt complicada, reivindica el seu paper:

"Per molt que s'especuli, les decisions les prenc jo i les seguiré prenent fins al dia que marxi d'aquí".

Al vestidor del València no hi ha el millor ambient per afrontar l'estrena en la Lliga de Campions contra el Chelsea a Stamford Bridge.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut