Cristiano Ronaldo podria no vestir més la samarreta del Manchester United (Reuters)
FUTBOL INTERNACIONAL

Mala maror al United per l'actitud de Cristiano

El portuguès fa temps que busca una sortida per marxar del club anglès i això no agrada a molts companys de vestidor

Redacció Esport3Actualitzat

Ja fa setmanes que Cristiano Ronaldo sembla estar més fora del United que no pas dins. El portuguès no va ser a la gira de pretemporada del club anglès i tampoc va ser titular al primer partit de Lliga dels "red" davant del Brighton, que va acabar amb la derrota dels d'Erik ten Hag (1-2). Tot plegat, després que el de Madeira expressés la seva voluntat de marxar i que el seu agent continuï buscant-li una sortida --va arribar a sonar per al Barça-- en un equip de Champions.

Tot aquest enrenou, sembla no agradar al vestidor del United, que creu que desestabilitza la plantilla. Segons The Sun, són diversos els jugadors del conjunt anglès que estarien molestos amb Cristiano per tot el que està relacionat amb una possible sortida. Així, el mitjà anglès cita fonts del United que asseguren: "Cristiano té molts aliats al vestidor, però està començant a molestar amb tota aquesta situació".

Cristiano ha assegurat que tenia un pacte amb l'equip, perquè si no es classificaven per a la Champions, podria marxar. Ara, però, el club diu que no està en venda i la situació sembla estar enrocada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut