Futbol femení

Madrid-Barça, duel estrella de la primera jornada de la Lliga Iberdrola

La competició arrencarà el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre i ho farà amb un duel estrella, el primer clàssic de la història entre el Reial Madrid i el Barça

David CarballoActualitzat

Aquest dimecres s'ha celebrat a la seu de la Federació Espanyola de Futbol el sorteig del calendari de la Lliga Iberdrola, la Primera Divisió de futbol femenina. La competició arrencarà el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre i ho farà amb un duel estrella, el primer clàssic de la història entre el Reial Madrid i el Barça. Les blaugranes, vigents campiones de lliga, començaran la defensa del títol al camp del nou equip femení del Reial Madrid. El partit de la segona volta es disputarà a l'estadi Johan Cruyff el 31 de gener.

L'altre representant català de la màxima categoria,  l'Espanyol, tampoc tindrà un debut gens fàcil i rebrà la visita de l'Atlètic de Madrid, vigent subcampió de lliga, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Els dos derbis catalans seran primer el 6 de gener a l'estadi Johan Cruyff i el de la segona volta es disputarà el 23 de maig a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià de Besòs.

 

Anar al contingut