Futbol

Macrooperació contra la compra de partits a Tercera Divisió

La policia ha iniciat una macrooperació per desmantellar una trama liderada per dos exfutbolistes. Un dels escorcolls s'ha fet a Argentona. El número de detinguts pujaria a 22

Actualitzat

La Policia Nacional ha iniciat una macrooperació contra una presumpta trama dedicada a la compra de partits a Tercera Divisió i Segona B, en què s'han produit 19 detencions, segons fonts policials. 

Un dels escorcolls efectuats aquest dilluns ha estat a Argentona. Però també a Albacete, Jerez i Badajoz amb més de 150 agents movilitatzats.

Agents de la Unitat de Delictes Especialitzats i Violents (UDEV) de la Policia, en col·laboració amb efectius de la Unitat d'Investigació Tecnològica i l'Europol, desenvolupen aquesta operació contra la presumpta trama, liderada per dos exfutbolistes, i que tenia la col·laboració d'altres persones. De moment, s'ha decretat el secret de sumari.

Segons informa El Confidencial, la presumpta trama operaria des de fa anys a través de futbolistes infiltrats en els diversos equips investigats.

Anar al contingut