Espanyol

Machín s'estrena amb derrota davant d'un Vila-real efectiu (0-1)

L'Espanyol continua sense puntuar a la Lliga a casa després d'encaixar la cinquena derrota a l'RCDE Stadium en l'estrena de Machín. El Vila-real n'ha tingut prou amb un gol d'Ekambi a la primera part davant d'un conjunt blanc-i-blau que, tot i mostrar una cara diferent, continua faltat de pólvora

Cristina BusquetsActualitzat

La posada en escena de l'Espanyol de Machín ha estat la d'un equip intens que ha fet una pressió alta des del primer minut. Víctor Gómez ha debutat en el primer equip ocupant el carril dret i Bernardo s'ha estrenat a la Lliga a l'eix de la defensa. El primer avís dels blanc-i-blaus ha arribat en només tres minuts, en una centrada de Víctor Gómez que Pedrosa ha engaltat per sobre del travesser.

El Vila-real, però, ha estat efectiu i, en el minut 17, ha trobat el gol en la primera arribada de què ha disposat. Diego López ha refusat el xut de Rubén Peña, la pilota ha quedat morta i Ekambi l'ha caçat per marcar. Darder, amb un xut potent, i Víctor Gómez, amb un llançament creuat, han buscat porteria. Tot i el gol en contra, l'Espanyol no s'ha enfonsat i Calleri, al 37, ha rematat la pilota al travesser.

A l'inici del segon temps, l'àrbitre ha assenyalat cessió d'Albiol a Asenjo. Ha estat una bona ocasió per a l'Espanyol, que ha provat amb un potent xut de Vargas que ha refusat el porter. Al 55, el conjunt groguet hauria pogut fer el segon gol. Una arribada per la banda de Gerard, l'ha rematat als núvols Ekambi. I Calleri, igual que al primer temps, ha disposat d'una gran ocasió al 64.

L'argentí ha rematat de cap a les mans del porter una centrada de Víctor Sánchez. Chukwueze, amb un xut des de la frontal, ha obligat Diego López a estirar-se, i just després, l'Espanyol ha tingut una ocasió d'or. La rematada de Ferreyra a boca de canó l'ha evitat Asenjo amb uns bons reflexos. A cinc minuts del final, l'àrbitre ha assenyalat penal per mans de Pau. Després de revisar-ho al VAR, se n'ha desdit al veure que el xut de Wu Lei tocava a lateral del cos del central

Cinquè partit de Lliga a casa i cinquena derrota. L'Espanyol continua sense puntuar a l'RCDE Stadium, on només s'ha marcat un gol, i era en pròpia porta.

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut