Espanyol

Machín: "Per guanyar el partit haurem de potenciar les nostres virtuts"

L'Espanyol juga aquest diumenge contra el Vila-real (16.00). L'aturada de la Lliga el cap de setmana passat ha permès a l'Espanyol tenir temps de sobres per assimilar la transició de David Gallego a Pablo Machín. Demà és el dia del debut del nou Espanyol, i tant l'afició com la plantilla esperen començar la nova etapa amb una victòria.

Actualitzat

L'equip es pot adaptar al teu sistema?

"Sí. És necessari una nova dinàmica. El que més em preocupa és l'essència. Espero que a poc a poc, perquè això no és sembrar i de seguida recollir, però espero que aviat es pugui veure l'equip que tots els espanyolistes volen."

 

Melendo no hi és, a la llista per a demà.

"Ha tingut una forta contusió a l'entrenament d'avui i no sé si li ha tocat algun nervi. A tan poques hores del partit, el més prudent és descartar-lo, igual que a Piatti, que ha tingut un petit problema muscular."

 

Sensacions abans del debut?

"Com tots el partits, serà complicat, però tinc clar que hem de ser un equip competitiu i hem d'anar a poc a poc. Lamentablement, aquesta temporada la nostra afició no ha vist ni un punt al nostre estadi. I hem d'anar pas a pas, tenim clar que anem pels tres punts, però és fonamental ser un equip competitiu i estar dins del partit des que l'àrbitre xiuli l'inici fins que xiuli el final."

 

Ja coneix bé tots els jugadors, pel fet que molts han estat fora amb les seves seleccions?

"Aquest és el hàndicap que tenim els clubs que tenim la possibilitat de tenir futbolistes a les seleccions. Segur que tots estan en disposició de poder-nos ajudar, si no és en aquest partit, perquè alguns no entren a la convocatòria, en els pròxims serà necessària l'energia de tots els jugadors."

 

Com es gestiona l'aspecte psicològic després de no haver guanyat cap partit a casa?

"Per descomptat que pesa, tot i que siguin pocs partits en la competició. Hem començat malament, per això és més fàcil que la desconfiança pugi aparèixer tant als jugadors com a l'entorn, i em refereixo a l'afició, que són els que ens animen al terreny de joc i és molt important, i vull que se sentin imprescindibles, i no poden dubtar. Si tots posem el màxim i animem l'equip, estarem més a prop d'aconseguir la victòria que busquem."

 

Anàlisi del Vila-real?

"Té excel·lents futbolistes, porten temps treballant una manera similar d'entendre el joc ja des de la base. I els equips que tenen l'experiència de no haver tingut una lliga anterior bona acostumen a començar bé la temporada següent. Està competint francament bé i té moltes virtuts, i qualsevol futbolista pot ser determinant. Per guanyar el partit haurem de potenciar les nostres virtuts tenint molta eficàcia en les àrees, que és la clau de tots els partits."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut