Espanyol

Machín: "Ni un psicòleg, ni un guru, ni un hipnotitzador canvien les dinàmiques de la nit al dia"

Actualitzat

Primers a Europa, últims a la Lliga. Aquesta és la situació de l'Espanyol. Ja classificats per als setzens de final de la Lliga Europa i cuers a la competició domèstica. Aquest dijous juguen contra el CSKA de Moscou, en un duel intranscendent, tot el contrari que el partit de diumenge contra el Betis.  

En l'entrenament d'aquest dimecres, el tècnic ha recuperat Naldo i Javi López, de manera que s'ha quedat sense lesionats. Facundo, "Chucki", Ferreyra s'ha exercitat amb normalitat, tot i lluir una protecció a la mà dreta. Óscar Melendo ha donat l'ensurt de la sessió, en rebre un cop, però no sembla res rellevant. Contra el CSKA, el porter Andrés Prieto apunta a titular.

Machín ha estat taxatiu i ha contradit Perarnau en assegurar que l'equip no ha fet cap tractament psicològic extraordinari:

Que ningú pensi que aquestes són situacions miraculoses. Ni un psicòleg, ni un guru, ni un hipnotitzador canvien les dinàmiques de la nit al dia. És més efectiu un gol, encara que sigui injust."

Sobre la possibilitat d'obtenir recursos en forma de fitxatges ha explicat:

"Els fixatges d'hivern són els que tinc ara. Tant de bo no tinguéssim tantes lesions. El meu mercat és el que tinc al vestidor. I és d'això, d'on haig de treure'n benefici."

I té clara la transcendència del partit, havent assegurat el primer lloc:

"El partit determinant és el de diumenge."

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut