Girona

Machín: "Em sento valorat, però m'afalaga que altres equips pensin en mi"

L'entrenador del Girona, com ja ha fet en anteriors ocasions, ha reconegut que, a banda de la renovació, té altres ofertes per dirigir altres banquetes de Primera

Actualitzat

Darrera roda de premsa de Pablo Machín abans d'un partit que posa punt final a la històrica temporada que ha fet el Girona en el seu debut a Primera. Però, més enllà del duel contra la UD Las Palmas, el futur del tècnic blanc-i-vermell ha acaparat la major part de les preguntes dels periodistes.

"Jo tinc un any de contracte més amb el Girona i és sabut que hi ha opcions de rescindir el contracte pagant una clàusula que no és desorbitada. Hi ha una oferta del Girona i ho estem valorant amb els meus representants.  Sempre he dit que em sento valorat, però el fet que hi hagi vacants en les banquetes i es pensi en mi, també m'afalaga."

El fet de jugar contra Las Palmas, un equip que ja és de Segona, no és motiu per especular per a Machín i subratlla que per a ell és molt important tornar a casa amb els tres punts a la maleta.

"El partit de Las Palmas pot semblar intranscendent per a molta gent, però per a mi no. No és el mateix acabar en una posició que en una altra i volem acabar la temporada amb una victòria. Vull guanyar i posaré els que estan en millors condicions."

A l'hora de mirar enrere i fer balanç de l'espectacular campanya del Girona, Pablo Machín encara es frega els ulls per acabar-s'ho de creure.

"Podríem escriure un llibre o una telenovel·la. Pocs ens imaginàvem que acabaríem així, per molt que avui no estiguem en el nostre millor moment. Tant el club com l'afició hem fet cinc passes de gegant. Està clar que hem aconseguit fer coses anormals."

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut