Iturraspe és una de les novetats de la llista de convocats contra el Ludogorets (@RCDEspanyol)
Espanyol

Machín dona descans a cinc titulars a la Lliga en la llista de convocats contra el Ludogorets

El tècnic blanc-i-blau ha donat descans a Víctor Sánchez, Víctor Gómez, Adri Pedrosa i David López a més de Calleri, lesionat. Adri López, Javi López, Iturraspe, Melendo, Pol Lozano i Campuzano, novetats d'una convocatòria de 20 futbolistes

Actualitzat

Moltes novetats a la llista de convocats de l'Espanyol per afrontar el partit de la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga Europa contra el Ludogorets. Pablo Machín s'emporta a Bulgària un total de 20 futbolistes, en què destaquen les baixes de cinc jugadors que van ser titulars en l'últim partit de Lliga contra el Vila-real.

El tècnic blanc-i-blau ha donat descans a Víctor Sánchez, Víctor Gómez, Adri Pedrosa i David López a més de Calleri, lesionat. Tampoc han entrat a la convocatòria els lesionats Piatti, Javi Puado i Calero, que té una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta i s'haurà de sotmetre a proves complementàries per determinar el temps de baixa. En canvi, les novetats són el tercer porter Adri López, Javi López, Iturraspe, Melendo, Pol Lozano i Campuzano.

Anar al contingut