Espanyol

Machín: "Aquest és el camí i per guanyar necessitem patir"

L'entrenador de l'Espanyol, Pablo Machín, ha destacat com a positiu el punt sumat contra el Betis i ha insistit que per guanyar necessiten patir.

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Pablo Machín, ha destacat com a positiu el punt sumat contra el Betis i ha insistit que per guanyar necessiten patir, però que aquest és el camí a seguir.

"Crec que el partit d'avui va més enllà, primer hem de ser conscients que aquest és el camí, que per guanyar necessitem patir, patir juntament amb la nostra afició, que vull destacar-la perquè no ha estat de 10 sinó de 12."

El tècnic blanc-i-blau ha explicat que han estat superiors a la primera part, però ha admès que en la segona els verd-i-blancs han estat millors i, per tant, considera que l'empat és un resultat just.

"Crec que hem estat superiors a la primera part i en la segona ens ha tocat la realitat, que és patir per cada punt que aconseguim. Avui hem sumat un punt i crec que hem sumat un reconeixement del que hem de fer i que l'afició, si nosaltres li donem el mínim que se'ns pot exigir, està del nostre costat. Ho valoro com un punt just perquè s'ha de reconèixer que en la segona part el Betis ha estat millor que nosaltres."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut