Luuk de Jong celebrant el gol contra el Mònaco
Luuk de Jong celebrant el gol contra el Mònaco
futbol

"Luuk, Luuk, Luuk!" elimina el Mònaco de la Champions amb un cop de cap a la pròrroga

Eindhoven embogeix amb el gol d'un davanter que, com va demostrar en el seu any de blaugrana, creix en els minuts finals

Redacció Esport3Actualitzat

Profeta a la seva terra. Luuk de Jong ha tornat a casa, al PSV Eindhoven, per fer exactament el que ha fet aquesta nit de dimarts. El davanter ha fet embogir el Philips Stadion amb un gol de cap al minut 109 de la pròrroga que ha eliminat tot un Mònaco de la Champions League 2022-23. L'afició neerlandesa s'ha retrobat amb un davanter que, com va demostrar en el seu any al Barça, creix quan els partits s'acosten a la seva conclusió.

Els de Ruud van Nistelrooy han aconseguit passar l'eliminatòria mitjançant una victòria agònica. Tenien un peu i mig fora de la màxima competició continental al minut 89 de partit, quan el mexicà Erick Gutiérrez ha forçat el temps extra. La resta ha estat cosa de l'especialista en decidir duels igualats: "Luuk, Luuk, Luuk!".

El PSV es planta a l'última ronda classificatòria per a la fase de grups, en què l'espera el Rangers escocès.

Les últimes eliminatòries classificatòries de la Champions

A banda del Rangers-PSV, els altres 5 duels que determinaran els últims equips que entraran al bombo del 25 d'agost son:

  • Bodo/Glimt-Dinamo Zagreb
  • Dinamo Kíiv -Benfica
  • Copenhaguen-Trabzonspor
  • Maccabi Haifa-Estrella Roja
  • Karabakh- Viktoria Pilsen

Les eliminatòries es disputaran el 16 i el 23 d'agost.

Anar al contingut