El partit ha acabat 28 a 7 a favor de l'Uroloki
Futbol americà

L'Uroloki revalida el títol de lliga de futbol americà (28-7)

L'equip català tanca una temporada per emmarcar, on la setmana passada ja es va proclamar campió de la sèrie C

Els Barcelona Uroloki han revalidat el títol de la lliga Catalana de Futbol Americà, després de superar en un vibrant  i emocionant duel els Pagesos per 28 a 7. La final s'ha jugat al Municipal de La Verneda i hi ha hagut públic a la graderia. El derbi barceloní ha estat igualtat fins al descans, quan el marcador assenyalava un empat 7.

Guillem Visent, que ha obert el partit, ha fet tres dels quatre touchdown  de l'equip de Marcos Guirles. En la transformació dels extrapoints no ha fallat Serra, el kicker del equip. L'últim l'ha fet Sebas, que ha posat el 28 a 7 definitiu. Rodri Romero ha marcat l'únic touchdown dels Pagesos en el primer quart del partit . Al final, Guillem Visent ha estat escollit con l'MVP del partit.

L'Uroloki tanca una temporada per emmarcar. La setmana passada va proclamar-se campió de la sèrie C estatal guanyant els Guadalajara Stings.  És el setè títol de lliga per al club barceloní.