Laia Palau
Laia Palau, en una acció del partit (Foto: Agustí Peña)
Lliga Femenina

L'Uni Girona trenca la imbatibilitat del Cadí La Seu (55-65)

L'Uni Girona s'ha imposat a la pista del Cadí La Seu per 55 a 65 i trenca la imbatibilitat de les urgellenques en la sisena jornada de Lliga. Fins ara les jugadores de Bernat Canut ho havien guanyat tot.

Les del Pirineu han començat molt fortes posant un 24 a 12 al primer quart a favor seu. Al descans, però l'Uni ja havia capgirat el marcador amb un 34-36.

En el tercer període, el Cadí ha tornat a agafar les regnes del partit i s'ha tornat a posar al capdavant amb una minsa diferència: 49 a 46. Però l'últim període només ha tingut color gironí. Han anotat 19 punts i, gràcies a una extraordinària feina en defensa, les locals només han pogut anotar-ne sis. Al final, victòria del cantó visitant per 55 a 65.

Les màximes anotadores de cada equip han estat Pivec (Cadí), amb 18 punts, i Burke (Uni), amb 16.

Tot i la derrota, el Cadí continua líder de la Lliga Femenina, ja que València i Perfumerías Avenida tenen encara un partit pendent.