L'Uni Girona s'ha imposat a l'Araski mentre que el Cadí La Seu ha caigut a la pista del Gernika

L'Uni Girona segueix invicte i el Cadí La Seu torna a perdre amb claredat

Les d'Eric Surís han superat l'Araki mentre que les de Bernat Canut han caigut a la pista del Gernika

L'Spar Citylift Girona ha sumat a Vitòria la seva cinquena victòria en cinc partits de Lliga. L'equip d'Eric Surís ha derrotat l'Araski per 56 a 68, en un partit en què ha arribat a vèncer per 27 en el tercer quart. Malgrat la baixa anotació, els dos equips han tingut bons percentatges, i han estat les pèrdues el que més ha penalitzat. Les locals han perdut 25 pilotes. Adaora Elonu, amb 17 punts, ha estat la millor jugadora ofensiva de l'Uni. Un equip que segueix invicte a l'espera del que faci diumenge el Perfumerías Avenida contra el València.

El Cadí La Seu, en canvi, ha perdut amb claredat per segona jornada seguida. L'equip de l'Alt Urgell segueix pagant les pobres arrencades de partit. Avui, a Gernika, ja perdia per 25 a 11 al final del primer quart. Les de Bernat Canut han patit contra l'interior sèrbia Nikolina Milic (18 punts i 9 rebots) i han arribat al tram final sense opcions. 66 a 43 i dimecres en l'Eurocup, davant la visita del Miskolc hongarès (en directe per Esport3), hauran de donar una altra imatge.