Una jugada de les semifinals entre l'Uni Girona i el Perfumerías Avenida
bàsquet

L'Uni Girona perd a semifinals contra el Perfumerías Avenida i queda eliminat de la Supercopa

Les gironines han tingut una última jugada per empatar o posar-se davant, però no han aconseguit treure un llançament

L'Uni Girona ha perdut davant el Perfumerías Avenida per 63 a 61 a les semifinals de la Supercopa femenina de bàsquet. Les gironines han tingut una última possessió per empatar o posar-se davant, però no han aconseguit treure un llançament.

Mal final de partit

El partit ha estat controlat per l'Uni Girona en els tres primers quarts. El primer període ha acabat 15 a 17 a favor de les gironines i la mateix avetatge l'han mantingut fina la mitja part (29-31). El tercer quart també ha acabat molt igualat (48-47), però ha estat a l'inici del darrer quart quan el Perfumerías Avenida ha pitjat l'accelerador. Les gironines han arribat a perdre per onze punts de diferència.

L'equip ha estat capaç de reaccionar i ha arribat a empatar el partit a 61 punts a falta de 1:14 per al final. Les catalanes, però, no han sabut jugar els darrers insatnts del partit i no han aprofitat el 2/4 en tirs lliures de els seves rivals en l'últim minut de partit. Amb 63-61, l'Uni Girona encara ha tingut una possessió per empatar o igualar, però no han estat capaces d'aconseguir llançar a cistella.