EN DIRECTE | Spar Girona - Perfumerías Avenida de l'Eurolliga (@unigirona)
Bàsquet

L'UNI Girona arrasa a la pista del Bembibre, mentre el Cadí La Seu suma contra el Ferrol

Les líders de la lliga, amb una segona part esplèndida, han sobrepassat les lleoneses. El Cadí també ha sumat contra el Ferrol, però patint fins a l'últim quart

Redacció Esport3Actualitzat

L'Uni Girona, sense Laia Palau ni Julia Reisingerova per símptomes de covid, ha aguantat bé l'embranzida en el primer quart, que ha acabat 13 a 18 per les gironines, amb un triple final de Michaela. Però aquesta efectivitat s'ha esvait en els segons deu minuts on, malgrat l'encert de Rebekah Gardner de cara a cistella, no han pogut evitar quedar per darrera en el descans: 33 a 30, amb Miller liderant el Bembibre. La seva absència s'ha notat molt en l'efectivitat ofensiva de les locals, en la segona meitat. L''UNI Girona ha començat a remuntar sense miraments, i després d'un parcial de 0 a 18, ha acabat guanyant les lleoneses 48 a 67.  Els triples i les bones jugades de Rebekah Gardner, Maria Araujo i Binta Drammeh han deixat totalment inoperatives les jugadores que entrena Pepe Vazquez  Les líders de la lliga tornen a casa amb una victòria.. 

   El Cadí La Seu, per la seva banda, ha recuperat el ritme competitiu i ha firmat la desena victòria en la visita que li ha fet -al Palau d'Esports- el Baxi Ferrol. Al descans, les catalanes ja anaven al davant, 29 a 26. Sense Klaudia Lukacovicova, a Eslovàquia per assumptes familiars, han estat Etxarri i Pivec , amb 13 i 12 punts cadascuna, qui han liderat les seves companyes. L'empat a 40 a falta de 10 minuts les ha obligat a posar una marxa més, i els ha donat els sis punts d'avantatge finals: 60 a 54..

Anar al contingut