Bàsquet

L'Uni Girona topa contra el Perfumerías Avenida i cau en la final de la Copa de la Reina (76-62)

El Perfumerías Avenida s'ha tornat a creuar en el camí de les gironines i s'ha emportat el títol per segon any consecutiu en una reedició de la final de la temporada passada

David CarballoActualitzat

L'Spar Citylift Girona buscava a Saragossa la revenja de la final de la Copa de la Reina perduda l'any passat a Fontajau. Les gironines han fet un bon inici de partit contra el Perfumerías Avenida de Salamanca, vigent campió de la competició. Les salmantines, líders de la Lliga, han anat de menys a més i s'han tornat a convertir un cop més en la bèstia negra de les catalanes (76-62).

La primera part ha estat molt igualada, amb constants alternatives en el marcador, tot i que l'Uni Girona gairebé sempre ha portat la iniciativa. Al descans, el Perfumerías ha arribat amb un mínim avantatge de dos punts (39-37), un resultat que deixava tot obert de cara a la segona meitat.

En la represa, el conjunt dirigit pel català Miguel Ángel Ortega ha pujat la intensitat defensiva i ha col·lapsat l'atac de les gironines. Un parcial de 24 a 14 en el tercer quart ha donat la iniciativa al Perfumerías, que ha obert una perillosa escletxa de 12 punts que ha acabat sent definitiva. En l'últim període, l'Uni Girona ha intentat la reacció de la mà de Núria Martínez, però en els moments decisius, les salmantines han estat més encertades i s'han emportat el títol.

Per quarta vegada aquesta temporada, el Perfumerías ha derrotat l'Uni Girona i s'ha proclamat campiona de la Copa de la Reina per segon any consecutiu i setè en el seu palmarès. La malastrugança pel bàsquet català segueix en aquesta competició, on ja fa 28 anys que cap equip del nostre país aixeca aquest títol.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut