L'Uni Girona ja torna a ser a la final de la Lliga femenina de bàsquet

L'Uni Girona derrota el Mann Filter Saragossa (44-57) i ja és finalista

L'Spar Citylift Girona s'ha classificat per a la seva quarta final consecutiva de la Lliga femenina de bàsquet. Les noies d'Èric Surís no han fet un gran partit a Saragossa, però han aconseguit la victòria que els faltava per retrobar-se amb el Perfumerías Avenida

L'Uni Girona ha fet bons els pronòstics i ja és a la final de la Lliga femenina de bàsquet. L'equip d'Èric Surís ha derrotat el Mann Filter Saragossa (44-57) en un partit guanyat des de la defensa, amb domini del rebot i amb una mica més d'encert que les seves rivals. Nadia Colhado, amb 12 punts i 12 rebots, ha estat la jugadora més destacada de les catalanes.

El partit ha arribat al descans amb 25-27 i ha estat en el tercer quart quan les gironines s'han escapat amb un 5-16, que ha resultat definitiu. En la final es trobaran, per quarta vegada consecutiva amb el Perfumerías Avenida de Salamanca. Les castellanes, que s'han classificat derrotant l'Uni Ferrol en la seva eliminatòria, s'han imposat en les dues últimes finals.

El primer partit de la final es diputarà dijous 26 d'abril a Salamanca. El segon, el dia 29, a Girona. Si calgués un tercer enfrontament, aquest es jugaria el dia 3 de maig a la pista de les castellanes, que tenen el factor camp a favor.