Bàsquet

L'Uni Girona debuta avui en la Copa davant l'Estudiantes (17.30)

Les catalanes recuperen Chelsea Gray davant d'un rival que és la revelació de la temporada

L'última vegada va ser fa 32 anys, quan l'històric Cantaires de Tortosa, amb el patrocini de Sabor d'Abans, va guanyar la Copa. Era el 1989 i d'ençà aleshores cap equip català ha estat capaç de guanyar aquesta competició, tot i que l'Uni Girona ha arribat a les quatre darreres finals, totes perdudes davant del poderós Avenida de Salamanca.

Aquesta edició que comença avui mateix a València sembla encara més difícil. En el bàsquet espanyol ha aparegut un altre actor i tot fa pensar que ha vingut per quedar-se en l'èlit durant molt de temps: el València Bàsquet, l'equip femení del poderós conjunt taronja de Joan Roig, i que ara mateix, en percentatge de victòries, està per davant de l'Uni en la Lliga.

Una bona notícia ha estat la recuperació de Chelsea Gray, que es va lesionar en el tram final del partit contra el Gran Canària ara fa dues setmanes. Gray va tenir una contusió òssia al turmell i, tot i que està a punt, caldrà veure si podrà estar al seu màxim nivell

L'Estudiantes ha recuperat la categoria aquesta temporada però és la gran revelació, com ho demostra el fet que l'equip que entrena Alberto Ortego és ara mateix quart a la Lliga. Contra l'Uni va estar a punt de guanyar a Fontajau i només van caure en la pròrroga, després d'una bona remuntada de l'equip d'Alfred Julbe. A Madrid, les gironines van jugar un gran partit i van guanyar 71 a 84.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut