El Pavelló Santiago Martín de San Cristóbal de La Laguna acull la Supercopa femenina de bàsquet (@CompeticionFEB)
Bàsquet

L'Uni Girona afronta la semifinal de la Supercopa amb moltes baixes

L'equip d'Alfred Julbe afrontarà el duel contra el Perfumerías Avenida sense les lesionades Laia Palau, Frida Eldebrink i María Araújo, ni les nord-americanes Michaela Onyenwere i Kennedy Burke

L'Uni Girona ha viatjat aquest divendres cap a Tenerife per disputar la Supercopa femenina de bàsquet. Les gironines, amb moltes baixes, s'enfrontaran en la primera semifinal al Perfumerías Avenida de Salamanca, vigent campió de lliga.

L'equip dirigit per Alfred Julbe, actual campió de la Copa de la Reina, afrontarà el duel contra les salmantines sense les lesionades Laia Palau, Frida Eldebrink i María Araújo, ni les nord-americanes Michaela Onyenwere i Kennedy Burke, que encara no s'han incorporat a la disciplina gironina.

Després de la derrota contra el Cadí La Seu a la final de la Lliga Catalana, l'Uni Girona vol refer-se obtenint un lloc per a la final de diumenge. El Clarinos de Tenerife, equip amfitrió, i el València Basket disputaran l'altra semifinal al Pavelló Santiago Martín de San Cristóbal de La Laguna.

 

Anar al contingut