Ousmane Dembélé jugant amb el Barça
Ousmane Dembélé jugant amb el Barça
Barça

L'última nit de Dembélé al Barça?

El davanter francès ha acabat la seva relació contractual amb el club blaugrana aquesta mitjanit després d'unes negociacions per renovar el seu contracte que s'han allargat gairebé fins a l'infinit

Redacció Esport3Actualitzat

Ousmane Dembélé ha acabat el seu contracte amb el FC Barcelona aquest dijous dia 30 de juny abans de la mitjanit. A partir d'aquell moment, ha deixat d'estar lligat al Barça. El davanter francès passa a ser un jugador lliure i pot negociar amb qualsevol equip, fins i tot amb el Barça. Tot i que en aquest cas, si signa un nou contracte amb el club blaugrana tindria la penalització del fair play financer, ja que es computaria com a un nou fitxatge.

Un serial que s'allarga des del gener

Al mes de gener el FC Barcelona va donar un ultimàtum a Ousmane Dembélé: o renovava o no jugaria. De fet, Xavi no va convocar-lo durant el mes de gener, però després, la lesió d'Ansu Fati el va obligar a comptar amb ell. Al llarg dels últims sis mesos, la renovació del davanter blaugrana ha passat per diferents estadis que es poden resumir en postures enrocades al final d'una reunió i acostament de postures al final d'una altra.

A principis de febrer, Dembélé torna a la llista de convocats de Xavi. El club va deixar en mans de l'entrenador la decisió sobre el futur del francès que va acabar jugant i canviant els xiulets dels aficionats per aplaudiments amb actuacions com la del partit de Lliga al Camp Nou contra l'Athletic Club on va fer un gol i va donar dues assistències en poc menys de mitja hora.

I encara que tot feia pensar en un final positiu de les negociacions, en una reunió a Marràqueix entre Mateu Alemany i el representant de Dembélé, Moussa Sissoko, la corda es torna a trencar i la directiva blaugrana deixa de confiar en la continuïtat de Dembélé, que va jugar el seu últim partit de la temporada 2021-2022 amb el Barça marcant un gol en un amistós a Austràlia.

A principis de juny, la premsa anglesa donava per fet que Ousmane Dembélé jugaria les quatre pròximes temporades a la Premier amb el Chelsea.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut