Lukaku torna a Milà (EFE)
Lliga Europa

Lukaku lidera l'Inter en la victòria sobre el Leverkusen i el porta a les semifinals de la Lliga Europa (2-1)

Joan Ramon VallvéActualitzat

De poc li ha servit al Leverkusen jugar contra l'Inter a Düsseldorf. Els italians han controlat el partit de punta i jugaran una de les semifinals de la Lliga Europa.

Quan encara no s'havia complert el primer quart d'hora de joc, Barella ha avançat l'equip de Conte amb un xut col·locat des de la frontal de l'àrea. I cinc minuts després, Lukaku anotava el segon en desfer-se amb la força que el caracteritza del seu marcador Tapsoba.

A continuació el Leverkusen, en la primera aproximació després de treure de centre, marcava el 2 a 1. L'autor, Havertz. L'Inter ha esperat l'ocasió per a sentenciar a la contra però Lukaku no ho ha pogut fer. L'àrbitre, l'espanyol Del Cerro Grande, li ha anul·lat un gol i no li ha deixat tirar dos penals que prèviament havia xiulat, després de consultar el VAR.

El rival en semifinals de l'Inter sortirà del partit que jugaran dimarts a Gelsenkirchen el Xakhtar Donetsk i el Basilea.