Lukaku no està d'acord amb les puntuacions del FIFA 21
Futbol internacional

Lukaku esclata contra les seves puntuacions en el videojoc FIFA 21

El davanter belga de l'Inter de Milà critica a les xarxes socials les males puntuacions que ha rebut

Redacció Esport3Actualitzat

L'internacional belga de l'Inter de Milà Romelu Lukaku ha esclatat aquest divendres a les xarxes socials contra el videojoc FIFA 21 i ha acusat l'empresa EA Sports de posar males notes als jugadors perquè es queixin i li donin més publicitat al producte.

"Siguem sincers, el FIFA només es fica amb les classificacions perquè els jugadors comencem a queixar-nos del joc i els donem més publicitat... no estic d'acord amb aquesta merda. Sé el que faig", ha escrit Lukaku al seu compte de Twitter.

L'edició 2021 del cèlebre videojoc, que començarà a vendre's el 6 d'octubre, classifica el davanter belga, de 27 anys i autor de 33 gols la temporada passada, com el 66è millor futbolista del món. El golejador més gran de la història de Bèlgica rep una puntuació de 85 punts sobre 100, els mateixos que Marquinhos (PSG), Serge Gnabry (Bayern Munic), Thiago Alcântara (Bayern Munic), Kai Havertz (Chelsea) o Luis Alberto Romero (Lazio).

Lukaku havia criticat abans el joc a Instagram per la puntuació que li acorda en velocitat.

"81 en velocitat? Van veure el meu segon gol contra el Xakhtar Donestk? Què és aquesta merda?", va escriure el jugador sobre una fotografia seva d'aquest partit de Lliga Europa el passat agost en què va marcar un doblet.

El FIFA 21 col·loca com a millor jugador del món l'argentí Lionel Messi (FC Barcelona), a qui atribueix 93 punts sobre 100, seguit pels 92 punts de Cristiano Ronaldo (Juventus) i els 91 de Robert Lewandowski (Bayern Munic), Kevin de Bruyne (Manchester City), Neymar Jr (PSG) i Jan Oblak (Atlètic de Madrid).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut