Luis Suárez, en una imatge recent (EFE/EPA/ Manu Fernández / POOL)
BARÇA

Luis Suárez aprova l'examen per obtenir la nacionalitat italiana

L'uruguaià ha viatjat fins a Perusa, on ha aprovat l'examen que necessita per obtenir la nacionalitat italiana com a pas previ al seu possible fitxatge per la Juventus

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Suárez ha participat en l'entrenament que el Barça ha fet aquest dijous a la Ciutat Esportiva i, en acabar, ha agafat un vol privat en direcció a Perusa. Ha estat en aquesta ciutat italiana on l'uruguaià ha passat l'examen que li ha de permetre tenir la nacionalitat italiana.

Des d'Itàlia, ja han arribat les primeres imatges de l'arribada de Suárez a l'aeroport i també de l'entrada a la universitat Stranieri de Perusa per fer l'examen.

 

Suárez ha aprovat l'examen i ja té el diploma de coneixement de la llengua italiana nivell B1. En una hora, li han fet una prova de comprensió oral i escrita.

Es reactiva, doncs, la possibilitat que Suárez firmi per la Juventus abans que s'acabi el mercat d'estiu. En els últims dies semblava que aquesta opció perdia força, però aquest viatge fa pensar que els torinesos poden aconseguir els serveis del davanter centre. Ahir, Ronald Koeman va dir que si s'acabava quedant, seria un mes de la plantilla.
Anar al contingut