Luis Suárez celebra un dels gols marcats a la Reial Societat (EFE)
Barça

Luis Suárez torna a la seva millor versió

El davanter blaugrana ha recuperat el seu olfacte golejador, com demostren els 8 gols que ha marcat en els últims 6 partits

Laura BruguésActualitzat

Entre el Luis Suárez de diumenge a Anoeta celebrant dos gols i el de principi de temporada lamentant una ocasió fallada hi ha un abisme. Lluny queda aquell davanter desesperat que va encadenar la pitjor ratxa golejadora des que va arribar al Barça. Trobava a faltar les assistències de Neymar i jugava amb molèsties al genoll. Fins a principis de novembre havia marcat tan sols 3 gols en 14 partits.

En la tercera aturada per seleccions al novembre va pactar no anar amb l'Uruguai per fer net de les molèsties al genoll. I ho va aconseguir. Ho va demostrar en el següent partit al camp del Leganés, en què va marcar el primer doblet de la temporada.

A partir d'aquí, la ratxa golejadora de Suárez ha estat imparable: ja ha marcat 14 gols i encadena 6 jornades seguides de Lliga veient porteria. Sergi Roberto s'ha convertit en el seu màxim assistent. Diumenge a Anoeta, Suárez va firmar el tercer doblet de la temporada. 

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut