Barça

Luis Suárez: "Si hi ha un equip capaç de remuntar un 4-0, aquest és el Barça"

El davanter uruguaià admet, en una entrevista a la revista francesa "France Football", que capgirar el resultat advers de l'anada al Parc dels Prínceps no és impossible i que l'equip té qualitat i caràcter per sortir d'aquesta situació

Actualitzat

Luis Suárez ha concedit una entrevista a la revista francesa "France Football" on ha mostrat la seva confiança cega en la remuntada contra el PSG, als vuitens de final de la Lliga de Campions. Diu que no és impossible. Tot i que l'entrevista es publicarà dimarts, la revista ha avançat uns extractes a la seva pàgina web.

"Encara s'ha de jugar el partit de tornada. Farem tot el possible per donar una altra imatge i que la gent vegi com és el veritable Barça. Serà difícil donar la volta a la situació, però no impossible, i si hi ha un equip capaç de remuntar un 4-0, aquest equip és el Barça. Tenim la qualitat i el caràcter per sortir d'aquesta situació", ha confessat.

A banda de l'eliminatòria de Champions contra el PSG, el davanter uruguaià també ha repassat altres temes com el seu paper dins de l'equip blaugrana. "Sóc aquí per ajudar l'equip, però prendre decisions no és el meu fort. Sóc una persona bastant tímida", ha explicat.

Luis Suárez ha analitzat el paper de la MSN al Barça: "Leo, Neymar i jo som els primers defensors. Tractem de recuperar pilotes i tallar els atacs enemics per protegir la nostra defensa".

Per últim, sobre la Pilota d'Or, el davanter del Barça ha admès que "Tots els jugadors somien guanyar-la. Però ara hi ha un jugador que mereix guanyar-la cada any, i no és altre que Leo (Messi). I si n'hi ha un que aspira a guanyar-la, és Neymar."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut