Luis Suárez protesta a Gil Manzano després de ser expulsat
Barça

Luis Suárez, sancionat amb dos partits per la seva expulsió contra l'Atlètic de Madrid

El davanter uruguaià ha estat castigat amb dos partits pel Comitè de Competició i té molt complicat poder disputar la final de la Copa del Rei. El Barça recorrerà la sanció al tribunal d'Apel·lació

Actualitzat

El Comitè de Competició ha sancionat amb dos partits Luis Suárez per la seva expulsió en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. El davanter uruguaià del Barça ha estat castigat amb dos partits de sanció, un per la targeta vermella i un altre per quedar-se al túnel de vestidors veient el final del partit sense fer cas de les indicacions del quart àrbitre, que li va advertir que no podia quedar-se allà, segons recull l'acta arbitral de Gil Manzano.

Luis Suárez haurà de complir la sanció a la Copa i, tot i que el Barça ja va anunciar que presentarà al·legacions per la segona targeta groga que va veure, l'uruguaià té molt complicat poder disputar la final contra l'Alabès.

En canvi, el Comitè de Competició sí que ha retirat la groga que va veure Busquets per suposada pèrdua de temps per desplaçar una pilota quan n'hi havia dues sobre el terreny de joc.

Recurs a Apel·lació

El FC Barcelona presentarà un recurs davant del Comitè d'Apel·lació per la sanció de dos partits a Luis Suárez per part del jutge de Competició. L'argument d'apel·lació es basa en el fet que en cap moment el futbolista blaugrana impacta contra el jugador rival "de forma temerària", tal com expressa l'acta arbitral.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut