Barça

Suárez: "Aquests sis anys al Barça són un somni fet realitat"

El davanter uruguaià s'ha acomiadat al Camp Nou, acompanyat de la seva família i els seus companys, orgullós de la seva trajectòria i sense mostres de rancúnia pel seu final

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Suárez ha començat el seu discurs amb llàgrimes als ulls i el cor trencat. Se l'ha vist emocionat i agraït per tot el que ha viscut al Barça.

"Jugar aquí és un somni fet realitat, i aconseguir les estadístiques que he aconseguit..., no m'ho imaginava quan vaig arribar a Barcelona. Al Barça has de rendir al màxim i no saps quants anys pots durar. I me'n vaig després de 6 anys meravellosos i espectaculars al Barcelona".

El davanter uruguaià no ha volgut entrar en grans polèmiques per la seva sortida i només ha criticat algunes formes.

"Ha estat un mes de bojos, amb coses que no m'esperava, s'han inventat coses, s'han filtrat coses que no són veritat i això de vegades t'indigna. Quan vaig arribar deien que anés amb compte amb Leo Messi, perquè no tenia bona relació amb els davanters, i resulta que hem tingut una relació espectacular i ara haig de sentir que jo li faig mal".

Amb les seves explicacions ha deixat clar que en cap moment va ser cap sorpresa la decisió del club de prescindir dels seus serveis.

"Quan m'ho comunica l'entrenador, ja m'ho esperava perquè ja s'havia dit abans, abans que parlés amb mi. Per això vaig demanar que em respectessin i que pogués entrenar fins a trobar una solució".

Un final, el de la seva carrera futbolística al Camp Nou, que era conscient que acabaria arribant; això sí, el seu cas s'ha comparat amb el del seu amic Leo Messi.

"Cada jugador té el seu moment. I, si creuen que toca comunicar-ho, ho has d'acceptar, tant com si el jugador diu que no vol continuar, també cal acceptar-ho. Costa, és difícil, però són coses que passen al futbol".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut