Luis Suárez provant un xut a porta contra l'Olympiacos (Reuters)
Barça

Luis Suárez protagonitza la seva arrencada menys anotadora com a jugador del Barça

El davanter uruguaià suma només 3 gols en els seus primers 13 partits de la temporada. El curs passat, a aquestes altures, ja n'havia marcat 10

Actualitzat

Luis Suárez continua sent un davanter que lluita per cada pilota i es buida a cada partit, però aquesta temporada li està costant trobar el premi del gol. Acostumat a veure porta amb facilitat, els registres de l'uruguaià aquesta temporada són força minsos: Suárez ha marcat tres gols en set partits de Lliga, i encara no s'ha estrenat a la Champions tot i haver jugat els quatre partits.

Sumant-hi també els dos compromisos de la Supercopa d'Espanya, on no va veure porta, Luis Suárez totalitza tres gols en tretze partits, una xifra molt inferior a les de les temporades anteriors. En la campanya passada, el "charrúa" va marcar deu gols en els primers tretze partits, i en l'anterior, set. En la temporada de debut, que va començar tard per culpa de la sanció que arrossegava del Mundial 2014, Suárez va obtenir quatre dianes en els tretze primers partits tot i no haver-se estrenat fins al setè.

A pesar d'aquesta baixada en les seves xifres anotadores, Suárez no veu amenaçada la seva titularitat. Paco Alcácer, l'altre davanter centre pur de l'equip, no sembla entrar en els plans d'Ernesto Valverde. El de Torrent és dels que menys minuts han tingut a la Lliga i encara no s'ha estrenat a la Champions. Això sí, a la Copa, al camp del Múrcia, va aprofitar l'oportunitat per fer un golet.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut