Lusi Suárez i Araujo, quan van compartir vestidor al Barça
Lusi Suárez i Araujo, quan van compartir vestidor al Barça
futbol

Luis Suárez no descarta Araujo de cara al Mundial: "Li donarem suport perquè es recuperi"

L'uruguaià elogia la maduresa del seu company de selecció i repassa, per al diari Marca, l'actualitat del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

La medicina i un termini de tres mesos de recuperació de la seva recent operació a l'adductor descarten la participació de Ronald Araujo al Mundial. Luis Suárez, però, encara té esperances de veure la seva selecció de l'Uruguai defensada a Qatar pel central de Rivera.

"És un cop dur. És un jugador que marca tendència al grup i a la defensa per la seva personalitat i versatilitat. Estava a un gran nivell. Però sabem com suplir-lo, encara que li donem suport perquè es recuperi. Tant de bo que pugui arribar al Mundial."

Seria un miracle que Araujo formés part de la cita mundialista, però els miracles i el futbol tenen una relació més fecunda que en altres àmbits. Ho sap bé Luis Suárez, que en una entrevista al diari Marca repassa l'actualitat del Barça, club on en va viure de tots colors al costat del seu gran amic Leo Messi.

El golejador puntua les seves 6 temporades de blaugrana amb un 12 sobre 10, valora Luis Enrique, el tècnic del triplet de 2015, com el millor entrenador que ha tingut a la seva carrera i reconeix que dona per tancada la seva etapa a Europa. Explica que no es va creure Ronald Koeman quan li va dir que marxava per motius tècnics i confessa l'espineta clavada que li va quedar a Barcelona: no marcar gols fora de casa a la Champions.

Anar al contingut